Privacy

Buyck Displays hecht belang aan uw privacy. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van een strikte opvolging van uw informatie-aanvraag. De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe zal hij zich richten tot:

Buyck Displays

Schatting 73

8210 Zedelgem

Tél.: 050 240278

E-mail: buyck@buyck-displays.be

UW PERSOONSGEGEVENS WORDEN NOOIT DOORGEGEVEN AAN DERDEN.

Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan:

Buyck Displays

Schatting 73

8210 Zedelgem

Tél.: 050 240278

E-mail: buyck@buyck-displays.be

gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

Buyck Displays kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar www.buyck-displays.be gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk Buyck Displays permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

JOUW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Bij het bezoek van deze site worden er geen gegevens verwerkt, tenzij u een snelle vraag stelt of het contactformulier invult. In dat geval worden de gegevens die via het contactformulier worden overgemaakt, door ons (als verwerkingsverantwoordelijke) verwerkt om met u contact op te nemen. Wij kunnen uw verkregen gegevens gebruiken om nieuwsbrieven of informatie naar uw adres te verzenden, indien u hiervoor toestemming verleent, hetzij via email, hetzij via standaard briefwisseling. In elke communicatie van Buyck Displays zal u duidelijk de mogelijkheid worden geboden om deze service stop te zetten. Daarnaast worden er ook gegevens verwerkt die worden verkregen via rechtstreekse contacten met u als betrokkene. Deze gegevens worden niet systematisch verwerkt, maar wel bijgehouden om u te kunnen contacteren. In deze gevallen is verwerking gebaseerd op de contractuele relatie of op de daaraan voorafgaande contacten.

Als u dat niet wenst, volstaat het dit mee te delen, via een reactie op het bericht dan wel via het contactformulier.

Op de website van Buyck Displays zijn een aantal cookies geplaatst met als enkele doel het bezoek van de site mogelijk te maken en optimaal te laten verlopen en u toe te laten via het formulier te communiceren.

De wet verwerking persoonsgegevens biedt u de mogelijkheid om inzage te vragen van uw gegevens en ze desgevallend te verbeteren. Daartoe kan u rechtstreeks contact opnemen met ons, via het contactformulier.

Als u het niet eens bent met de manier waarop Buyck Displays uw gegevens verwerkt, kan u contact opnemen met de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel, commission@privacycommission.be

HET GEBRUIK VAN “COOKIES”.

Tijdens een bezoek aan de site kunnen ‘cookies’ op de harde schijf van uw computer geplaatst worden en dit enkel en alleen om de site beter af te stemmen op de behoeften van de terugkerende bezoeker. Deze mini bestandjes of cookies worden niet gebruikt om het surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan. Uw internetbrowser laat u toe dat u het gebruik van cookies verhindert, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat u de cookies nadien van uw harde schijf verwijdert. Raadpleeg hiervoor de help-functie van uw internetbrowser.

WELKE COOKIES KUNNEN GEVRAAGD WORDEN

Soort File Doel Tijdsduur Opt out Cookie Type
Noodzakelijk wc_cart_hash_# Niet geclassificeerd Sessie Voorafgaande toestemming ingeschakeld First Party HTML
wc_fragments_# Niet geclassificeerd Voorafgaande toestemming ingeschakeld
Voorkeur lang Onthoudt de door de gebruiker geselecteerde taalversie van een website Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
Statistiek @@History/@@scroll|# Niet geclassificeerd Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld First Party HTML
_ga Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

 

2 jaren Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
_gat Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
_gid Registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
Marketing _hjIncludedInSample Bepaalt of de navigatie van de gebruiker moet worden geregistreerd in een bepaalde statistische plaatshouder. Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
ads/ga-audiences Gebruikt door Google AdWords om bezoekers die zich naar klanten kunnen converteren opnieuw te betrekken op basis van het online gedrag van de bezoeker op verschillende websites. Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party Pixel
ads/user-lists/# Niet geclassificeerd Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party Pixel
bcookie Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services. 2 jaren Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
BizoID Niet geclassificeerd 179 dagen Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
bscookie Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services.

 

2 jaren Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
fr Gebruikt door Facebook om een ​​reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. 3 maanden Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
GPS Registreert een unieke ID op mobiele apparaten om tracking mogelijk te maken op basis van geografische GPS-locatie. Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
IDE Gebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op e van de advertenties van de adverteerder met het doel om de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren. 2 jaren Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
impression.php/# Gebruikt door Facebook om vertoningen op pagina’s te registreren met de Facebook-loginknop. Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party Pixel
lidc Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services. Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
test_cookie Gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt. Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
tr Niet geclassificeerd Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party Pixel
UserMatchHistory Niet geclassificeerd 179 dagen Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
VISITOR_INFO1_LIVE Probeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina’s met geïntegreerde YouTube-video’s.

 

179 dagen Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
YSC Registreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video’s van YouTube de gebruiker heeft gezien.

 

Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
Niet geclassificeerd _mkra_ctxt Niet geclassificeerd Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
cookie_notice_accepted Niet geclassificeerd 6 maanden Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
devicePixelRatio Niet geclassificeerd 6 dagen Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
intercom-id-pkqpe5qd Niet geclassificeerd 270 dagen Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
oribi_cookie_test Niet geclassificeerd Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
oribi_session Niet geclassificeerd Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
oribi_user_guid Niet geclassificeerd 1 jaar Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP
testing Niet geclassificeerd Sessie Voorafgaande toestemming uitgeschakeld Third party HTTP